Mukaan kilpailemaan!


FaviconOletko pohtinut kilpailemisen aloittamista? Tennisliiton luokkamestaruussarja voisi olla juuri oikea paikka aloittaa!

Luokkamestaruussarjaa pelataan B-, C-, D- ja E-luokissa, pelimuotoina 2-peli, 4-peli sekä mixti. Voit valita itsellesi mieluisimman pelitavan tai osallistua korkeintaan kahteen luokkaan/kilpailu. Osakilpailuja on kuusi ja vuosi huipentuu mastersiin parhaiden osalta. Luokkamestaruussarjassa mukana nyt myös nelinpelit!

Mitä kilpailemiseen tarvitaan?

 1. Pääset mukaan sarjatennikseen hankkimalla ensin pelaajanumeron. Saat sen rekisteröitymällä Tennisliiton sivuilla. Rekisteröimisiä tehdään Tennisliiton toimistolla toimistoaikoina.Jos olet rekisteröitynyt aikaisemmin, mutta et ole käyttänyt Tennisässää kevään 2017 jälkeen, sinun tulee itse rekisteröityä uuteen Ässään (Ässän etusivulla, oikeassa ylälaidassa). Tällöin saat uuden pelaajanumeron sekä uuden tunnuksen ja salasanan Ässään. Rekisteröitymisen yhteydessä vanhan Ässän tiedot päivittyvät uuteen.
 2. Toinen tärkeä hankinta on kilpailulisenssi. Kun olet rekisteröitynyt pelaajaksi, voit ostaa kilpailulisenssin Tennisässästä.

  Hinnat:
  Aikuiset koko vuosi 36 €
  Aikuiset ajalle 1.9.-31.12.2018 24 € (ostettavissa 1.9.2018 alk.)

  Juniorit koko vuosi (11-18v.) 18 €
  Juniori U10 koko vuosi 10 €
  Juniorit kertalisenssi 7 €Aikuiset kertalisenssi 17 €

  Juniorit koko vuosi (2000-2007 syntyneet) 20 €

  Juniori U10 koko vuosi (2008 tai myöhemmin syntyneet)10 €

  Juniorit kertalisenssi 7 €

  HUOM! Muistattehan ostaa vuoden 2018 kilpailulisenssin ennen vuoden ensimmäistä sarjaottelua!
  Kilpailulisenssi ei sisällä vakuutusta!

 3. Kilpailut ja niihin ilmoittautuminen löytyvät nekin Tennisässästä. Tämän lisäksi Tennisliiton sivuilta löytyvät kansalliset kilpailut ajalle 1.1.-31.8.2018 ja arvokilpailut koko vuodelle 2018.
 4. Kilpailijalla on hyvä olla myös vapaaehtoinen urheiluvakuutus. Niitä tarjoavat useat vakuutusyhtiöt.

Peli-iloa myös kilpailemiseen! Löydät lisää tietoja kilpailemisesta Tennisliiton sivuilta!