Muutoksia 4-pelin osallistumisoikeudessa ja sijoittamisessa


15.1.2018 on astunut voimaan muutoksia liittyen 4-pelin osallistumisoikeuteen ja sijoittamiseen.

4-pelissä pelaaja saa osallistua siihen luokkaan (tai ylempään) jossa hän on korkeammalla voimassa olevissa tasoluetteloissa (2-pelin tai 4-pelin tasoluetteloissa). Esimerkiksi pelaajan ollessa 2-pelissä C-luokassa ja 4-pelissä D-luokassa, saa hän osallistua 4-pelissä C-luokkaan tai korkeammalle, ei D-luokkaan. Mikäli 4-pelissä on rajoitettu osallistujamäärää pelaajien paremmuuden mukaan, otetaan 4-pelissä pelaajat mukaan 4-pelin tasoluettelon mukaisesti (pelaajien yhteenlasketut sijaluvut).

4-pelissä sijoitukset määräytyvät kaikissa luokissa (myös junioriluokissa!) 4-pelin tasoluettelon mukaan. tennis-2557074_640Pelaaja saa 4-pelissä osallistua siihen luokkaan (tai ylempään) jossa hän on korkeammalla voimassa olevissa tasoluetteloissa (2-pelin tai 4-pelin tasoluetteloissa). Esimerkiksi pelaajan ollessa 2-pelissä C-luokassa ja 4-pelissä D-luokassa, saa hän osallistua 4-pelissä C-luokkaan tai korkeammalle, ei D-luokkaan. Mikäli 4-pelissä on rajoitettu osallistujamäärää pelaajien paremmuuden mukaan, otetaan 4-pelissä pelaajat mukaan 4-pelin tasoluettelon mukaisesti (pelaajien yhteenlasketut sijaluvut).

HUOM! 4-pelien sijoittamisessä käytetään 15.1. alkaen kaikissa luokissa (Huom! myös junioriluokissa) perusteena 4-pelin tasoluettelon pelaajien yhteenlaskettuja sijalukuja.